Barion Pixel

Dr. Rife technológia

bevezetés

Az ember testi minősége kihat a lelkére, érzéseire és viselkedésére.

Royal Raymond Rife tudós, biokémikus, mechanikai és elektrotechnikai kutató, felfedező volt. Speciális mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden, betegségeket keltő organizmus sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más sejtre egyáltalán nincs hatással. Feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus és más kórokozók saját frekvenciáját. 

A tECHNOLÓGIA 

NAPJAINKBAN

a készülék

Az általunk is alkalmazott frekvenciagenerátor alkalmazása során lényegében az emberi és állati testben adott esetben élő kórokozó saját kibocsájtott rezgését rezonáltatjuk vissza a test felé – az ehhez megfelelő készülék, az RPZ-14 segítségével. Ennek következtében a mikroorganizmus sejtfala meggyengül, majd felhasad és elpusztul. Dr Rife többféle ilyen rezonáns frekvenciákon működő készüléket alkotott különféle betegségek gyógyítására.

Azt is észlelte, hogy ezek az élő mikroalakzatok, amik anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak, csak bizonyos betegséget kiváltó feltételek esetén alakulnak át betegséget okozó formává.

immunrendszer erősítés

 A betegség tehát nem azért lett, mert valamilyen mikroorganizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává. 

Az eredeti kiváltó ok tehát nem a vírus, hanem például egy sokk, vagy toxinok, sugárzás, negatív gondolkodásmód, stb. Azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikrobák elszaporodásának kedvez.

Kórokozók az emberi testben:

Előadás a Reif Egyesületi napon:

ön Tudta?

Dr. Rife volt az első kutató, aki élő mikrobákat tudott vizsgálni

Dr. Hulda Clark

Kanadában élt, doktori fokozatait is ott szerezte. Kutató, orvos, másképp gondolkodó, író, természettudományokkal foglalkozó doktornő. Dr. Clark szerint minden emberi betegséghez hozzákapcsolható a parazitafertőzés. Azt is állítja könyveiben, hogy képes gyógyítani az összes betegséget Zapper elektromos készülékkel, amit ő hozott kereskedelmi forgalomba.

Árak

Állapotfelmérés – 1 óra / 25.000 Ft + Áfa
Rádiófrekvenciás kezelés – terápia / 7.000 Ft + Áfa
Bemer terápia – 20 perc / alkalom / 3.000 Ft + Áfa 

Az ígéret

Lépjen be egy új világba.

Egy olyan világba, ahol nincsenek krónikus betegségek.

Lépjen ki régi világából.

Egy olyan világból, ahol eddig rabként élt.

Próbáljon ki valami újat.

Ennek a börtönnek igazából nincsenek falai. Csak vonalak vannak, amelyek körülhatárolják Önt. A vonalakon belül vannak a régi elképzelései, kívül pedig az új ötletek, amelyek hívják, hogy lépje át a határokat, és szökjön meg börtönéből. Szedje össze bátorságát, próbálja ki ezeket az új ötleteket, és ígérem, hogy betegségei rögtön enyhülni kezdenek, és pár hét alatt teljesen el is tűnnek.

Idézet Dr. Hulda Clark  Meggyógyulhatsz című könyvéből

Üzenetküldés