Barion Pixel

Állatterápia

 szívügyünk az állatok egészsége

Magyarországon elsőként állatokon is alkalmazzuk a Dr. Rife technológiát az emberi egészség megóvása érdekében

A nagyobb hatékonyság és a visszafertőzés elkerülése érdekében a gazdin és a házi kedvencen egyidőben végezzük a tisztulási folyamatot a plazmagenerátor segítségével.

Dr. Hulda Clark “Meggyógyulhatsz” című könyvéből is tudjuk, hogy akik állatokkal élnek együtt vagy állattenyésztéssel foglalkoznak, fokozottan ki vannak téve a parazitafertőzésnek. Ezek a paraziták betegségek okozói.

Az első konzultáción állapotfelmérést végzünk, az állat teljes testének végigszkennelésével, egy precíziós mérőműszerrel. Az F-scan mérőeszközzel a kórokozók rezgési frekvenciáját látjuk (nem betegséget), majd az orvosi adatbázisból beazonosítjuk a kórokozókat, amik lehetnek vírusok, gombák, baktériumok, paraziták. A kórokozók kivezetésébe beletartoznak a mára már az antibiotikumokra rezisztens kórokozók is! Az állatoknál csak egy mérést végzünk egy speciális eszközzel, amely a szkennerhez van csatlakoztatva, és amelyet Kis Nagy Győző villamosmérnök fejlesztett ki.

A mérés egy perc alatt elvégezhető, majd a kórokozó beazonosítása után egy rádiófrekvenciás plazmagenerátor segítségével kivezetjük az állat testéből a bemért frekvenciákat.

Az állati testből a kórokozók kivezetése egy alkalommal 30-40 percet vesz igénybe. A kivezetés függ az állat állapotától, és hogy a tünetek mióta vannak jelen. Általában egy kisállat kórokozóktól való kitisztítása 3-10 alkalmat vesz igénybe.

tanácsadás

A tanácsadás része az állat és gazdi energetikai oldása. Feltárom az ok-okozati üzenetet, és javaslatot teszek a gazdinak. (Dr. Hamer munkássága és bizonyításai alapján)

Állatorvosi kontroll mellett alkalmazzuk a rádiófrekvenciás kivezetést, amely nem helyettesíti az állatorvosi kezelést!

szilágyi szilvia holisztikus világképben gondolkodó tanácsadása

Nem áll módomban olyan kisállatot fogadni, aki nem fogad szót a gazdinak, illetve ápolatlan állapotban van, (bolhás) vagy nagyon erős gyógyszeres kezelés alatt áll (daganatos)

Akik állatokkal élnek együtt azoknál ajánlott, hogy a gazdi is részt vegyen a kezelésen, mivel sok esetben ugyanazt a kórokozót is hordozzák. (oda-vissza fertőzés veszélye fennállhat) A nagyobb hatékonyság érdekében és a visszafertőzés elkerülése miatt a gazdit és az állatot együtt kezeljük.

 

Lovak kezelése

 

Az állatterápia Kis Nagy Győző nevéhez kapcsolódik, aki a világon elsőként találta ki annak lehetőségét, hogy kutyákat hogyan mérjünk le f-scan mérőeszköz segítségével .
Ezek után jött a felkérés és feladat lovas barátoktól és tenyésztőktől, hogy lovakat is tudnánk-e dr. Rife technológiával kezelni.
A válasz természetesen igen volt.
Alapvetően az állatok is ugyanattól betegek, mint mi, emberek.
A feladat adott volt. De hogyan mérjünk le egy 4-500 kilós állatot?  A siker nem maradt el a sok sok kísérlet és próbálkozás után. Így 2020-tól mérünk már lovakat is. Nagy sikereink vannak a megelőzés és a korai betegségek megállításában. Nagyon beteg, legyengült lovakon sajnos már nem tudunk segíteni. Itt is ugyanúgy érvényben van, mint az embereknél, van egy pont, amikor a betegség már nem fordítható vissza. Ez anatómia és a természeti törvények hatnak a testünkre.  Ami él az egyszer meg is hal. 

 

A lovaknál parazita kivezetése és gyulladások kezelése esetén nagyon gyors eredményeink vannak. ( 5-10 kezelés plazmagenerátorral ) Természetesen minden esetben állatorvosi kontroll mellett dolgozunk. 
Ha mérgezés vagy sérülés, balaset, vágás van, oda kell az állatorvosi segítség.  Mi a dr. Rife tudással és eszközzel a krónikus betegségekkel foglalkozunk. 
 Az állatok esetében is megfigyelhetőek a globális civilizációs betegségek. Az életünk tele van kemikáliákkal. Permetszerek, vegyszerek, adalékanyagok, gyógyszerek, stb. A földek minősége az elmúlt 50 évben folyamatosan romlott, ezért a növények beltartalma sem kielégítő már. 
A lovaknál sajnos gyakran látható, amiről Kassai Lajos (lovasíjász) sokat beszél, nem állathoz méltóan tartják és etetik őket. Az ember azt gondolja önző naív módon, hogy a természet ellen élhet és tarthatja az állatait büntetlenül. 
Az állatok gyógyítását is holisztikus szemlélettel indítom el…. keresve a probléma testi-lelki okait.

al.

mennyiért?

A kezelés ára

Időtartam: 1 óra

Ár: 7.000,- Ft/alkalom

Bejelentkezésre csak telefonon van lehetőség!

Kis Nagy Győző

Pécsen születtem 1959-ben. Villamosmérnök, vállalkozó vagyok. 2009 óta járom az önismeret útját, látogatok meg mestereket, tanulmányozom és gyakorlom az alternatív gyógymódokat, de legfőképp a Rife technológiában látom és találtam meg a segítségnyújtás legjobb lehetőségét. Így hozott össze az élet Szilvivel, akivel együtt munkálkodunk az emberek és állatok egészségének érdekében.

Nekem is van kutyám, innen jött az ötlet, hogy készítek az állatok számára is használható speciális bemérő eszközt, amellyel láthatjuk a háziállatokban lévő kórokozókat (vírus, parazita, baktérium és gomba), amelyek az állatokat is beteggé teszik. Illetve a kórokozók az állaton keresztül elérik az embert, vagyis a gazdit.

Bejelentkezés

Bejelentkezés a szolgáltatásokra és tanfolyamokra az alábbi telefonszámon:

06-20-282-7446

Üzenetküldés