Forrásenergia Alapítvány

Alapítvány célja

Az alapítványt azért hoztuk létre, hogy támogatást nyújtsunk rászoruló gyermekek számára.

Célunk: Információ átadása  elsődlegesen közintézmények – bölcsödék, óvodák, iskolák és egészségügyi létesítmények – felé Dr. Rife és Dr. Hulda Clark kutató orvosok munkájáról és az általuk kifejlesztett technológiákról, azok alkalmazásáról. 

Alapítványunk felé az adományozást hálával megköszönjük! Az adó 1%-át 2021-től tudjuk fogadni.

 

személyes küldetés

Személyes küldetésemnek érzem, hogy azt a tudást, amit megszereztem a saját életemben átélt betegségek által, illetve 20 év emberekkel való foglalkozás tapasztalatát megosszam minden nyitott gondolkodású emberrel, akik megelőzés és az egészségük megőrzése érdekében szeretnének információhoz jutni. Ha már kialakult betegség van, a Rife technológia keretein belül nyújtunk tanácsadást.

Csoportos segítségnyújtás szülőknek elvesztés és halál témakörben az ima erejével.

Spirituális szellemi segítőként támogatást nyújtok a nehéz időkben. Ez nem helyettesíti az orvosi terápiákat a magyarországi jogrend alapján.

 

Forrásenergia Alapítványunk jogerősen bejegyzésre került 2018. április 10-ével. Alapítványunk elkezdte működését, mint dr. Rife technológiai tanácsadás. A rászoruló gyerekeket tudjuk most már fogadni pécsi központunkban az Aidinger J. út 39. sz. alatt.  2018. szeptemberétől elindult az a törekvésünk, hogy ahová meghívnak minket, ingyenes előadást tartunk elsődlegesen bölcsődék, óvodák, iskolák, oktatási intézmények felé Dr. Rife technológiáról és annak lehetőségeiről az egészség megőrzése és visszaállítása érdekében. És ha már betegség kialakult, milyen lehetőségek segítik a gyógyulást az orvosi terápiákon túl.

Alapítványunk felé az adományozást hálával megköszönjük! Az adó 1%-át 2021-től tudjuk fogadni.

 

Rife technológia egyesület

A Rife Egyesületet, melynek alapító tagja vagyok 2017-ben alapítottuk, amely 2018-ban jogerősen bejegyzésre került. Az Egyesület törekvése, hogy a magyarországi tanácsadóknak szakmai segítséget nyújtson, és belső képzéseken átadjuk  Dr. Rife és Dr. Hulda Clark elméleti és gyakorlati tudását. Az Egyesület célja a magyar emberek felé eljuttatni a forradalmi orvosi bizonyításokat, amelyeket a kutató orvosok hosszú és fáradságos munkával értek el. 

Több infó www.rifeegyesulet.hu

 A Zappertechnology cég  forgalmazó és oktató képviselője vagyok

 Akik vásárlási szándékkal érdeklődnek a Dr. Clark  zapper készüléke, az F-scan, az RPZ 14-15 illetve az Athon 5 technológiák után azoknak segítek a rendszer telepítésében és a rendszer használatának elsajátításában.  Amennyiben más képviselőnél vagy közvetlenül a gyártó cégtől vásárolja meg a technológiát, akkor az oktatás, szállítás, gyakorlat ára 500 EUR. Ha nálam intézi a megrendelést, akkor ezek ingyenesek (+benzinköltség).

Dr. Rife tanácsadói képzés, amely 3 napos  (Szilágyi Szilvia szellemi terméke, 15 éves holisztikus szakmai tapasztalat, és 8 év Rife technológia munka módszere kerül átadásra,  mely után oklevelet adok, illetve felkerül a honlapomra, mint magyarországi tanácsadó ) 600 EUR

Gépek és árak: az alábbi linkre kattintva lehet érdeklődni, illetve nálam: 06 20 2827 446

www.zappertechnology.hu

Meghallgatott ima

Megkértem Istent, hogy vegye el  büszkeségemet, de ő ezt mondta NEM!

Azt mondta a büszkeségemet nem ő veszi el, azt nekem kell feladnom.

Kértem Istent, hogy adjon nekem türelmet, de ő azt mondta nem.

Azt mondta, hogy a türelem, megpróbáltatás mellékterméke, nem kapni, megszerezni kell.

Kértem Istent, adjon nekem boldogságot, de ő azt mondta nem!

Azt mondta, csak áldást adhatja, a boldogság rajtam múlik.

Kértem Istent kíméljen meg a fájdalomtól, de ő azt mondta nem!

A szenvedés eltávolít a világtól, és közelebb visz hozzá.

Kértem Istent, adjon lelki fejlődést, de ő azt mondta nem!

Azt mondta a fejlődés az én dolgom, de hajlandó megmetszeni, hogy gyümölcsöt hozzak.

Kértem Istent segítsen másokat szeretni, úgy ahogy ő szeret engem.

Erre azt felelte, látom már kezded érteni.

Erőt kértem Istentől, s ő nehézségeket adott melyeken megedződtem.

Bölcsességért imádkoztam és problémát adott, melyeket megtanultam megoldani.

Előmenetelt óhajtottam, gondolkodó agyat és testi erőt kaptam, hogy dolgozzam.

Bátorságot kértem, és Isten veszélyeket adott, melyeket legyőztem.

Áhítottam, hogy szeretni tudjak és kaptam Istentől bajba jutott embereket,

hogy segítsek rajtuk.

Kegyes jóindulata helyett alkalmat kaptam a jóra.

Semmit nem kaptam, amit kértem, és mindent megkaptam,

amire szükségem volt.

Imádságom meghallgatásra talált.

(ismeretlen szerző)

Dr Rife képviselő Nagy Tamás

Nagy Tamás vagyok. Nagykanizsán születtem és éltem az életem nagy részét. Nagyjából 15 éve van Bemer matracom, amit információhiány miatt az első években nem sokat használtam, ellenben gyakran kölcsönadtam barátoknak és egyre többet tudtam meg pozitív hatásairól. Ma már biztosan tudom, egy kincs került anno a birtokomba. Az évek teltek és én egyre többet olvastam a frekvenciákról, frekvenciaterápiás eszközökről, ami korunk több nagy tudósa szerint is a gyógyítás jövője. Talán ennek a hatására is kb. 4 éve megvettem magamnak a Healy quantum frekvenciás kütyüjét. Csodás kis szerkezet. A dr. Rife rádiófrekvenciás terápiával és orvosi tudással 2022-ben találkoztam.  A Rife terápia adta meg az utolsó megértéseket és az ötletet hogy kihasználva tapasztalati tudásom és belső indittatásomnak eleget tegyek . mint értékesitő beszéljek az embereknek a mai kor adta eszközökről, lehetőségekről, mit is tehetünk a saját egészségünk érdekében. Nagyon fontosnak tartom az egészséges életről való gondolkodást, szeretem tudni, mit eszünk és iszunk, mi hat az életünkre, testünkre és főként a tudatunkra. Mindíg a megoldás vonz a legjobban, amit megtaláltam a technólógiai világban, a kvantumfizikában és a felsorolt eszközökben . Örömmel adok telefonos vagy személyes tanácsadást azoknak, akik szeretnének változtatni az életükön, tanulnának vagy dolgoznának a felsorolt eszközökkel .

 

Az eszközökről és oktatásról bővebben itt az oldalon található.

Nagy Tamás dr Rife tanácsadó és magyarországi képviselő értékesitő

telefonszám 06203738996

Forrásenergia Alapítvány OTP Bank 11731001-23116663

Amennyiben cég kíván adományozni elszámoló számlát tudunk biztosítani.

Üzenetküldés