Barion Pixel

Bemer terápia

Tudta?

Ma a korlátozott mikrokeringés legjobban kutatott és leghatékonyabb fizikai kezelőmódszere a BEMER technológia. 

Magyarországon orvostechnológiai eszközként elismert, több neves orvos is ajánlja a Bemer technológiát az endokrinológia, diabetológia, neurológia, bőrgyógyászat, szemészet, fogászat, állatgyógyászat területéről is. Például: Dr. Cséplő Krisztina, Dr. Rozsos István, Dr. Balogh Imre, Dr. Seress György, Dr. Horváth Ilona. 

A tECHNOLÓGIA 

NAPJAINKBAN

egészség

A mikrocirkuláció funkcionálisan az emberi vérkeringés legfontosabb része, annak 74 %-a. A legkisebb vérerek- capillárisok-  finom és nagyon szétágazó hálózata létfontosságú szállítási feladatokat tölt be az emberi testben: ellátja a szöveteket és a szerveket oxigénnel és tápanyagokkal, salakanyagokat szállít el, valamint támogatja az immunrendszert. Számos egészségügyi rendellenességnek és betegségnek a korlátozott vagy zavart mikrocirkuláció az oka, ami miatt a sejtek nem tudnak regenerálódni.

a mikrokeringés zavara

A korlátozott vagy kórosan zavart mikrokeringés okai között első helyen a stressz áll. A második a táplálkozás során bekerült kemikáliák, színezékek. A harmadik pedig a gyógyszerek mellékhatásai, a toxinok. Dr. Klopp által vezetett Berlini Mikrocirkulációs Intézetben folytatott kutatások által született meg a BEMER technológia, amellyel a zavart mikrokeringés nagyon hatásos stimulálását lehet elérni. Ezeknek a kutatásoknak a kiindulási pontja a korábbi években kifejlesztett Bemer kezelő készülékek voltak, amelyeknél az energiaátadáshoz meghatározott, kis intenzitású, váltakozó elektromágneses mezőt alkalmaztak.

 

hatás

A Bemer terápia hatása

A működő mikrocirkuláció a következőket javítja:

A Bemer terápia bemutatása:

 • a vérkeringést és a vér áramlás tulajdonságait
 • a szervek és szövetek tápanyag- és oxigénellátását
 • az anyagcsere végtermékek és méreganyagok eltávolítását
 • a keringés tehermentesítését
 • az immunvédelmet és csökkenti a fertőzésekre való hajlamot
 • a regenerációs és gyógyulási folyamatokat
 • az esti elalvást és az éjszakai átalvást
 • a szervezet savtalanítását
 • a gyógyulási folyamatok gyorsítását
 • a fizikai és szellemi teljesítőképesség fokozását
 • az általános jó közérzetet

eredmény

A kezelésnek köszönhetően:

– a test gyorsabban regenerálódik

– adott esetben kevesebb gyógyszerre van szükség

– jobb koncentrálóképesség

– növekszik a teljesítőképesség

– javuló életminőség

– közérzet minőségi változása

A kezelés hatékonysága függ az egyén alap állapotától  (cigaretta, drog, alkohol, gyógyszerek, betegségek)

Értékesítés, tanácsadás, magyarországi képviselet

https://gyozo-kis-nagy.bemergroup.com/hu

Töltse le a Bemer könyvet, kattintson ide!

KÖNYVAJÁNLÓ

Szilágyi Szilvia -A TUDÁS HATALOM, A dr. Rife-technológia

Mindenkinél eljön az az idõ, amikor számot vet addigi életével. Szerencsés az, aki ezt nem a halála közeledtével teszi meg, mert akkor még lehetõsége van a változtatásra. Ez a könyv arra ad inspirációt az olvasónak, hogy számba vegye saját motivációit, hajtóerõit, és felismerje azokat a motívumokat, amelyek gátolják őt a boldogsága megélésében.

Miért gondoljuk azt, hogy nincsen lehetőségünk a gyógyulásra? Ma már tudom, hogy az igaz információk hiánya, a beszűkült emberi elme gondolja, hogy nincs megoldás. Pedig van! Azt mondják a bölcsek, a tudás hatalom, ez a mai napig érvényben van. Az RPZ14 rádiófrekvenciás technológia az egyik valóban működő eszköz, amit kutatóorvosok, tudósok fejlesztettek ki, értünk emberekért és az egészségért. Ezzel a könyvvel fejezzük ki tiszteletünket azon tudósoknak, akik az életüket arra szentelték, hogy gyógyítsanak.

A könyv ára 4.000,-Ft+postaköltség. PDF formátumban is megvásárolható 2.500,-Ft-ért.

Üzenetküldés